Resor i mitt korta liv.

Som jag kanske har nämt i ett tidigare inlägg att min första resa var finland. Idag tänkte nänma alla andra ställen jag har varit i annant land självklart.
Min andra resa var Danmark med familjen och fotbollslaget som min bror spelade i, men har vart där tror 4 gånger två gånger med bara familjen o andra gångerna med fotbollen. Kommer inte ihåg så mycket dom gångerna förutom den senaste som var för två år sen åkte dit med mamma o pappa för att shoppa. för min pappa är lite knäpp o tror att dom säljer likadana skor när de har gått 7 år sen man var dör aja ni fattar vad jag försöker komma till han hitta inte sina skor men jag hitta skit snygga sandaler med nitar för 70 kr sjukt billiga.
Min tredje resa var år 2000 åkte till chile i 3 månader sjukt hur roligt. Vi landade i santiago så fick vi inte våra väskor för dom hade fastnat i tyskland så vi fick pengar för att köpa kläder så sov i ett hus pappas släkt fixa tills vi fick väskor, sen rörde vi upp i landet  åkte i många städer och kommer ihåg värmen vågorna bergen släkten o speciellet min farmor fick träffa henne första gången och året dog hon så känns skit skönt att jag har fått sett min farmor trots allt är jag en familj människa. aja mer om resan vi var på ett ställe mitt i öknen var det ett badställe som uppvärms av en vulkan o de säger att bergen har en sorts lera som man ska lägga på ansiktet så hjälpte det mot något kommer inte ihåg exakt. Har så många minnen vill tillbaka o träffa hela släkten jag har där ni anar inte hur mkt jag längtar.
vart jag badade
Min fjärde resa var spanien åkte till barcelona med laget o spelade basket helt sjukt. sen har åkte jag till mallorca 2006, 2008, 2009, 2010, 2011  har släkt där o helt sjukt hur mycket man festar där dom senaste åren har man festat helt sjukt. Jag festar inte så mycket går också till stranden, träffar släkt, shoppar, promenerar och åker runt. vill verkligen flytta dit trivs där så himmla mycket först hitta jobb ;).
Då var man på min femte resa o sista var i italien rom för två veckor sen med två kompisar som är systrar vi var där i 6 dagar o de är sjukt hur fina killarna är okej hitta kanske 40 killar men dom ser ut som modeller. vi hade ett bra hotell som låg nära tåg stationen o sen stan typ 4,4 km hahahahah de vare till en kända shopping gatan.
Mycket hände även om man inte gick ut o festa som jag hade lust med bara för att se hur det var, hihihi
De var mina resor hoppas ni njuter att läsa kan vara stavfel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0