god morgon :)

Är uppe med tuppen för läkaren  ringde o förklara att jag måste ta mere tester yeah jätte roligt. förklarar varför jag måste ta tester de är så att mitt halva ansikte förlamades sen i februari vart det helt normalt igen de var ingen fästing så dom vet inte än vad det beror på bara vänta o se. Idag är det fredag och mamma ska inflyttningsfest med hennes jobbar kompisar o jag vet inte än vad jag ska göra om jag ska gå på bio har inte hört något en eller gå ut med några tjejer , för puls nattklubb hade något tema vit men eftersom det är fredag vet jag inte om de kommer folk iaf. De är så trist i en stad som har en nattklubb  för 18+ men de borde finnas en till för 20+ okej de finns en som är 21+ på fredagar och 23+ lördag men kommer jag in nae fett jobbigt måste till samma ställe varje gång man går ut alltid samma folk eller så är det 18 som är lite slampiga eller leker sig något. aja jag går bara dit för att dansa och ha roligt me kompisar. Nu ska jag hjälpa mamma städa lite :) hoppas ni får en trevlig fredag puss o kram

monterat upp speglar

anledningen jag inte skriv igår var för jag montera upp speglar i mitt nya rum samt städa i rummet leta efter min smyckespåse sen var min mormor hemma hos oss så höll henne sällskap, hjälpte till med maten, sen kom jenny en av mina närmaste vänner helt random till mig mycket trevligt vi gick upp till sjön vid mig o satt på brygan. kort men snabbt sagt vi hade det jätte trevligt ni kommer få se resultatet på mitt rum som jag själv har designat men först måste jag ta kort :) idag blir en skön dag ska träffa jenny sen träffa kusinen sen kolla på hans fotbolls match hoppas dom vinner uppdaterar mer sen.

Resor i mitt korta liv.

Som jag kanske har nämt i ett tidigare inlägg att min första resa var finland. Idag tänkte nänma alla andra ställen jag har varit i annant land självklart.
Min andra resa var Danmark med familjen och fotbollslaget som min bror spelade i, men har vart där tror 4 gånger två gånger med bara familjen o andra gångerna med fotbollen. Kommer inte ihåg så mycket dom gångerna förutom den senaste som var för två år sen åkte dit med mamma o pappa för att shoppa. för min pappa är lite knäpp o tror att dom säljer likadana skor när de har gått 7 år sen man var dör aja ni fattar vad jag försöker komma till han hitta inte sina skor men jag hitta skit snygga sandaler med nitar för 70 kr sjukt billiga.
Min tredje resa var år 2000 åkte till chile i 3 månader sjukt hur roligt. Vi landade i santiago så fick vi inte våra väskor för dom hade fastnat i tyskland så vi fick pengar för att köpa kläder så sov i ett hus pappas släkt fixa tills vi fick väskor, sen rörde vi upp i landet  åkte i många städer och kommer ihåg värmen vågorna bergen släkten o speciellet min farmor fick träffa henne första gången och året dog hon så känns skit skönt att jag har fått sett min farmor trots allt är jag en familj människa. aja mer om resan vi var på ett ställe mitt i öknen var det ett badställe som uppvärms av en vulkan o de säger att bergen har en sorts lera som man ska lägga på ansiktet så hjälpte det mot något kommer inte ihåg exakt. Har så många minnen vill tillbaka o träffa hela släkten jag har där ni anar inte hur mkt jag längtar.
vart jag badade
Min fjärde resa var spanien åkte till barcelona med laget o spelade basket helt sjukt. sen har åkte jag till mallorca 2006, 2008, 2009, 2010, 2011  har släkt där o helt sjukt hur mycket man festar där dom senaste åren har man festat helt sjukt. Jag festar inte så mycket går också till stranden, träffar släkt, shoppar, promenerar och åker runt. vill verkligen flytta dit trivs där så himmla mycket först hitta jobb ;).
Då var man på min femte resa o sista var i italien rom för två veckor sen med två kompisar som är systrar vi var där i 6 dagar o de är sjukt hur fina killarna är okej hitta kanske 40 killar men dom ser ut som modeller. vi hade ett bra hotell som låg nära tåg stationen o sen stan typ 4,4 km hahahahah de vare till en kända shopping gatan.
Mycket hände även om man inte gick ut o festa som jag hade lust med bara för att se hur det var, hihihi
De var mina resor hoppas ni njuter att läsa kan vara stavfel

Kommer och går

Hej på er hoppas allt är bra med er.

Min mamma gav mig en idee o göra med min blogg tänkte skriva om en grej som ni får reda på imorgon i ett annat inlägg, De är som ett hjälpmedel o känslosamt.
Som ni kanske märker så skriver jag bara ibland men nu har jag tänkt o satsa att skriva varje dag, vill satsa på min blogg för en gång skull. hoppas läsare stöttar mig för behöver verkligen ert stöd. tänkte uppdatera er lite vad som har hänt
Jag åkte till italien men två tjej kompisar mer om de senare blir ett helt inlägg om resor senare ikväll för har inga planer att gå ut idag så spenderar kvällen med datorn (finns inget bättre). Har jobbat lite under den tiden jag var bort från bloggen. aja  ville bara säga I'm Back

RSS 2.0